Logo

Rypesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾-1 kg kød fra rype
1 gulerod
1 løg
1 stykke selleri
1 æble
1 appelsin
8 cl cognac
½ tsk timian
1 tsk rosmarin
1 tsk merian
1 liter hønsebouillon
1 spsk smør eller margarine
2-3 spsk hvedemel
4 dl fløde
12 cl madeira
1 bdt persille
 
Skær brysterne ud, og læg til side.
Del resten av skroget og lårene i små stykker.
Brun det i fedtstof.
Skræl og skær frugt og grønsager i stykker.
Brun og bland alt. Brænd af med cognac. tilsæt krydderierne og rør.
Tilsæt på bouillonen og lad det koge ca. 1 time.
Brun bryststykkerne og læg dem i bouillonen.
Lad det syde 15-20 minutter.
Skær kødet i terninger.
Si bouillonen.
Bland hvedemel og fedt og jævn bouillonen med det.
Tilsæt fløden og lad det koge et øjeblik.
Tilsæt madeira.
Læg kødterningerne og drys med finhakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.524 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her