Logo

Rejesuppe med salatstrimler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 porre
½ l. fiskebouillon
½ dl kaffefløde
½ tsk majsstivelse
2-3 blade icebergsalat
100 g rejer
1 dl ærter
½ spsk citronsaft
2 spsk hakket persille
 
Porre skæres i tynde skiver og svitses i olivenolie i en gryde.
Bouillon hældes ved og koges i 5 minutter, hvorefter fløde udrørt med
majsstivelse tilsættes.
Salat i tynde strimler, rejer og ærter tilsættes.
Suppen varmes igennem og smages til med citronsaft, salt og peber.
Hakket persille drysses over ved servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.867 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her