Logo

Rejesuppe med safran

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 spsk smør 
1 stor fintskåret gulerod 
Finthakket skalotteløg 
5 dl god fiskebouillon 
½ g stødt safran 
1-2 dl hvidvin 
1 stor flået tomat 
2 spsk klippet dild 
3 dl letpisket piskefløde 
Salt og peber 
½ kilo pillede kogte skalrejer 
4 spsk cremefraiche 
1 tsk revet peberrod eller presset hvidløg
 
Steg gulerod og løg møre i smørret uden det tager farve.
Tilsæt fiskebouillon.
Lad det koge sagte under låg i ca. 5 min.
Opløs safranen i lidt af vinen.
Rør det i gryden sammen med den resterende vin.
Tilsæt tomatkød i terninger og dild.
Lad det snurre et par min.
Rør fløden i og smag til med salt og peber.
Tilsæt rejerne og varm suppen op. Den må ikke koge.
Bland cremefraiche med peberrod eller hvidløg.
Server suppen i portionsskåle med små klatter cremefraiche og evt.
butterdejsfisk. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.983 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her