Logo

Rejesuppe 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ liter piskefløde
en ds ferskner
en bøtte rejer i lage 450-500g.
ca. 4 spsk karry
1-3 spsk hvidløgspulver
en dåse flåede tomater
 
Tomaterne hældes i en gryde og varmes op medens de deles lidt.
Rejelagen hældes ved, under opvarmningen.
Fløde hældes i og suppen smages til med karry og hvidløgspulver efter smag.
Suppen koges op.
Når suppen er under kogepunktet igen kommes rejerne i holdes varm et par minutter og suppen er færdig.
Serveres med flûtes

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.868 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her