Logo

Rejesuppe 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g dybfrosne rejer eller tilsvarende kogte pillede rejer
1-2 skalotteløg
50 g smør
1 lille dåse tomatpasta (ca. 70 g)
¾ l fiskebouillon
1 dl piskefløde
evt. 1 spsk cognac
salt, cayennepeber
 
Tag 20-25 rejer fra til pynt.
Kom resten af rejerne og skalotteløg en blender og blend til en tyk puré.
Smelt smørret i en gryde og svits pureen heri.
Tilsæt tomatpasta (skyl dåsen i lidt af fiskebouillonen) og bland resten af bouillonen i.
Lad suppen småkoge under låg ca. 10 minutter.
Tilsæt piskefløden og smag suppen til med salt og cayennepeber.
Bring suppen i kog igen.
Tag gryden fra varmen og tilsæt cognac og pynterejerne.
Server suppen straks.
  
Tips: Anvendes dybfrosne rejer skal de være let optøede og anvendes
friske rejer koges rejeskallerne af i fiskebouillonen, der sies inden den
anvendes til rejesuppen.
Serveres som forret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.763 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her