Logo

Rejesuppe 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

et stort løg
lidt margarine
karry
½ L bouillon
1 ds hakkede tomater
1 ds ferskner
200 g rejer
2 ½ dl piskefløde
salt
cayennepeber eller chili
 
Et stort løg i små terninger svitses i lidt margarine sammen med karry.
Tilsæt ½ l bouillon, 1 ds hakkede tomater og saften af 1 ds ferskner og kog i ½ time.
Fersknerne skæres i små terninger. rejerne kommes i en sigte så væden
kommer fra.
Tilsæt fersknerne og rejerne og varm op til kogepunktet.
2,5 dl piskefløde kommes i, men må ikke koge.
Der smages til med cayennepeber eller chili.
Et stykke flûtes til, er godt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.822 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her