Logo

Tomatsuppe med tortellini

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tomatsuppe med tortellini

 

Italiensk tomatsuppe med tortellini. Med de små fyldte pastaer bliver suppen mere mættende.

Arbejdstid: 30 min. Kogetid: 10 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen. Er du alene så halver portionen.

 

# Ingredienser til :

1 løg (finthakket)

1 fed hvidløg, (finthakket)

15 g frisk ingefær (finthakket)

1 rød chili (finthakket)

1 spsk olie

1 dåse hakkede tomater

4 dl grønsags- eller hønse bouillon

125 g tørrede tortellini (eller anden fyldt pasta)

salt og peber

Tilbehør: brød, hvidløgsflûte

*

Sådan laves Tomatsuppe med tortellini:

Steg finthakket løg, hvidløg, ingefær og chili bløde i en gryde med olie.

Tilsæt tomater og bouillon og lad suppen simre 15-20 min.

 

Kog pastaen efter pakkens anvisning og hæld den på en sigte.

Læg den afdryppede pasta i suppen, smag til med salt og peber og server straks med brød til.

 

Tips: Har du ikke frisk ingefær og chili, kan du erstatte med stødt ingefær og stødt chili eller chiliflager. Prøv dig frem; det er små mængder, der skal bruges.

 

Variation:
Hvidløgsflûte: Snit flûte i skrå skiver, ikke helt igennem.

Rør 25-50 g blødgjort smør med 1-2 fed knust hvidløg.

Smør et tyndt lag smør på hver skive.

Sæt flûten på pladen midt i ovnen ved 225 °C i 6-8 min.

Osteflûte: Tilberedes som hvidløgsflûte, blot røres 2-3 spsk reven parmesanost i smørret i stedet for hvidløg.

----------ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.996 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her