Logo

Porresuppe med flødeost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

35 g smør
2 spsk hvedemel
1 ltr. bouillon (lav den selv af porretoppe og grønsagsrester)
200 g flødeost naturel
2 dl sødmælk
1 porre- i meget tynde ringe
friskkværnet peber
grønsagsrester
4 skiver hvidt brød uden skorpe
25 g smør
½ tsk paprika

Porretoppende og andre grønsagsrester fx løg og lidt gulerod steges i lidt olie eller smør og der dækkes med vand. Kog igennem i 45 minutter. Grønsagerne sies fra.
Smør smeltes i en gryde, melet kommes i og bages godt igennem. ¼ ltr. bouillon tilsættes, det koges op og resten af bouillonen tilsættes lidt efter lidt. Suppen koger godt igennem. Tilsæt ost og mælk. Suppen koger ved svag varme til osten er smeltet. Tilsæt derefter porre ringe og varm suppen igennem, smages til med salt og peber.
Brødet skæres i tern, og smørristes med paprika.
Er du til den fine udgave, kan du stege lidt bacon i små tern og pynte suppen med.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.937 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her