Logo

Porresuppe med bacon og lakserogn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Crème de poireaux et quenelle d'oeufs de saumon - 2 personer

2 store, flotte porrer
100 gr røget bacon
½ l mineralvand med brus
4 dl piskefløde
Smør
Muskatnød
Salt og peber

Fyld:
1 dl piskefløde
Salt og peber
50 gr lakserogn
2 skiver toastbrød
1 fed hvidløg
Purløg

Porrerne renses og skæres i tynde ringe. Baconen skæres i små tern og ristes i en klat smør i gryden (smørret gør, at baconen ikke brænder på). Når baconen er gennemsigtig, tilsættes porren, og dette svitses let. Derefter tilsættes mineralvand, piskefløde samt reven muskatnød, og det koges i ca. 15 min.

Fyld:
Fløden piskes, til den er let stiv, smages til med salt og peber. Brødet skæres diagonalt over og ristes i smør.

Anretning:
Suppen hældes op i en dyb tallerken og pyntes med flødeskum og lakserogn, drysses med
purløg. Serveres med croutons, som er gnedet med hvidløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.364 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her