300 gram blandede grønsager til suppe
300 gram (ca. 6 små) rødbedefrugter
2 spsk cremefraiche
1 spsk hvedemel
1/5 liter kogende vand
lidt sukker, lidt citronsyre, laurbærblade og et fed hvidløg
Vask rødbederne grundigt, og riv dem groft på et råkostjern.
Vask grønsagerne, hak dem i småstykker, og kom dem i en gryde. Hæld vandet over grønsagerne, og lad suppen koge i et kvarters tid.
Kom de revne rødbeder i gryden, og lad suppen koge indtil rødbederne er helt bløde.
Smag til med sukker, citronsyre, laurbærblade og krydderier.
Når suppen er næsten færdig så blander man creme fraichen med melet.
Så blander man lidt varm suppe i blandingen, og derefter røres den ud i resten af suppen.
Kog yderligere 5 minutter, og suppen er nu klar til servering.
Man kan eventuelt tilsætte 4 kartofler, som er skåret i terninger.