Logo

Orientalsk suppe-bar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Orientalsk suppe-bar

4 dl vand

¾ tsk groft salt

3 dl løse ris, fx parboiled (ca. 240 g)

1 liter Karolines Køkken orientalsk karrysuppe

100 g agurk i tern

100 g rød peberfrugter i tern

2 små bananer i mindre stykker (ca. 150 g)

150 g optøede, frosne ekstrafine ærter

100 g rosiner

75 g saltede peanuts

100 g mild mangochutney - evt. blendet

25 g tørristet kokosmel

 

Bring vand tilsat salt i kog i en tykbundet gryde.

Tilsæt risene under omrøring og kog dem ved svag varme og under tætsluttende låg i ca. 12 min.

Tag gryden af varmen og lad risene trække, stadig under låg, i ca. 12 min.

Tilsæt Orientalsk KarrySuppe.

Hæld suppen i en tykbundet gryde og bring den i kog under omrøring.

 

Ved serveringen: Anret suppen i dybe tallerkener og server ris, agurketern og resten af ingredienserne i små skåle ved siden af.

 

Orientalsk suppe-bar er velegnet til børn - lad fx børnene skære agurk, peberfrugt, banan og lad dem anrette tilbehøret i små skåle.

Så kan børnene hver især vælge lige præcis det tilbehør de synes godt om.

Fryseegnet: Nej.

 

Tips: Tilsæt evt lidt rejer, muslinger eller kyllingetern. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.931 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her