4 dl vand
¾ tsk groft salt
3 dl løse ris, fx parboiled (ca. 240 g)
1 liter Karolines Køkken orientalsk karrysuppe
100 g agurk i tern
100 g rød peberfrugter i tern
2 små bananer i mindre stykker (ca. 150 g)
150 g optøede, frosne ekstrafine ærter
100 g rosiner
75 g saltede peanuts
100 g mild mangochutney - evt. blendet
25 g tørristet kokosmel
Bring vand tilsat salt i kog i en tykbundet gryde.
Tilsæt risene under omrøring og kog dem ved svag varme og under tætsluttende låg i ca. 12 min.
Tag gryden af varmen og lad risene trække, stadig under låg, i ca. 12 min.
Tilsæt Orientalsk KarrySuppe.
Hæld suppen i en tykbundet gryde og bring den i kog under omrøring.
Ved serveringen: Anret suppen i dybe tallerkener og server ris, agurketern og resten af ingredienserne i små skåle ved siden af.
Orientalsk suppe-bar er velegnet til børn - lad fx børnene skære agurk, peberfrugt, banan og lad dem anrette tilbehøret i små skåle.
Så kan børnene hver især vælge lige præcis det tilbehør de synes godt om.
Fryseegnet: Nej.
Tips: Tilsæt evt lidt rejer, muslinger eller kyllingetern.