Logo

Oksekødsuppe 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3-4 kg oksebov, bryst, skank, tværreb, hals- eller halestykke
vand
1 spsk salt
5-6 peberkorn
suppeurter
suppevisk
400 g kødboller
400 g melboller
evt. ristoppe, peberrodssauce

Det skyllede kød dækkes med vand. Suppen bringes i kog, skummes, krydres og tilsættes urter og suppevisk. Se under kogning af Lys kødsuppe. Kødet koges småt under låg ca. 2 ½ time. Suppen sies og smages til. De ituskårne urter, hvedemel- og kødboller varmes i suppen, der kan serveres med ristoppe. Kødet serveres efter suppen og skæres på tværs af kødtrævlerne i skiver, der maskeres med lidt sauce. Resten af peberrodssaucen hældes i sauceskål. Hvide kartofler eller brød serveres til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.297 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her