Logo

Oksehalesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

2-2½ kg oksehaler
100 g smør
1 løg
2 gulerødder
¼ lille selleri
3 liter vand
2 tsk salt
¼ tsk paprika
2 spsk tomatpuré
2 spsk kartoffelmel
3 spsk sherry
evt kulør

* Tilberedning

Oksehalerne deles ved leddene, skylles og aftørres.
Smørret brunes i en gryde og heri svitses halestykkerne sammen med de rensede og delte grønsager.
Vandet tilsættes, bringes i kog og skummes omhyggeligt.
Derpå kommes salt, paprika og tomatpuré i og suppen koges under låg i ca 3 timer, til oksehalerne er så møre at kødet med lethed kan løsnes fra benene.
Halestykkerne tages op, suppen sies og skummes, bringes i kog igen og jævnes med melet, udrørt i lidt koldt vand.
Suppen smages til med sherry, halestykkerne kommes i igen og hvis farven er lidt bleg, tilsættes evt et par dråber kulør.
Server den kraftige suppe med et halvt hårdkogt æg i hver portion.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 3.016 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her