Logo

Linsesuppe fra Cairo

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

75 g løg
100 g tomat
100 g gulerod
2 fed presset hvidløg
125 g toovar dal el. røde linser
7,5 dl grønsagsbouillon
0,5 tsk spidskommen
friske korianderblade
salt og peber

Løg, tomat, og gulerod hakkes og kommes i en gryde sammen med de pressede hvidløg
toovar dal el. røde linser skylles godt og tilsættes
grønsagsbouillon tilsættes, og det hele koger 20-25 min. inden det pureres
smages til med spidskommen, friske korianderblade, salt og peber


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.032 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her