Logo

Linsesuppe, Chilensk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 dl røde linser
1 løg
2-3 fed hvidløg
1 spsk olie
½ tsk salt
12-14 dl vand
4 æg
4 skiver fransbrød
75 g parmesanost

Hak løg og hvidløg fint.

Varm olien i en gryde og svits løgene uden at de bliver brune.

Hæld linserne i og rør godt.

Hæld vand på og lad det koge til linserne er møre, ca. 10 min.

Smag til med salt.

Kog æggene i 4 min.

Rist brødskiver ne og skær dem i terninger.

Læg ½-1 æg i hver tallerken og mos med en gaffel.

Drys brødterningerne over og server suppen med reven ost.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.987 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her