Logo

Julesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ kg kålrabi
2 ½ l vand
500 g tørret eller røget fåre- eller lammeribben
1 l mælk
1 dl hvedemel
 
Kog kødet i vand til det er næsten mørt.
Skræl og vask kålenrabien, skær den i skiver og kog den ca. 15 minutter
sammen med kødet.
Lav en jævning af hvedemel og mælk.
Tag kødet og kålrabien op.
Tilsæt jævningen i kraften, kog op og smag til med salt.
Skær kødet og kålrabien op og spis dette ved siden af suppen.
Til denne julesuppe, som er speciel for dele af Setesdal, hører Valle-lefse
som er en fin potetlefse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (14 stemmer)
Siden er blevet set 2.834 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her