Logo

Juliennesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 gulerod
1 stort løg
ca. ¼ selleri
1 porre
20 g smør/margarine
11/4-1 ½ l grundsuppe
salt, hvid peber
evt. suppevisk
1 bundt persille.
Tilbehør: gratineret ostebrød.

Rens grønsagerne. Riv gulerod, løg, selleri og kartoffel på den grove side af råkostjernet.
Snit porren i hudtynde skiver. Smelt fedtstoffet i en gryde. Svits grønsagerne, til de er let gyldne. Hæld suppen i gryden og tilsæt evt. suppevisk.
Kog suppen under låg 15-20 min. Fjern suppevisken og smag til med salt og peber. Drys hakket persille over ved anretningen.

Variation:
Andre grønsager kan anvendes, fx. finsnlttet hvidkål, savoykål, rosenkål el, spidskål. Groftreven persillerod, pastinak, majroe, squash. Majskerner og ærter. Kryddergrønt kan varieres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.575 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her