Logo

Læskende hindbærsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Læskende hindbærsuppe

½ l hindbær
3 dl vand
2 dl hvidvin
2-4 tsk kartoffelmel
½ dl vand
1 spsk friskpresset citronsaft
½-¾ dl sukker
1 tsk vaniljesukker
Pynt: Hindbær

 

Kog hindbær, vand og vin op.

Rør, så hindbærrene går i stykker.

Rør kartoffelmelet ud i vandet, og jævn suppen. Lad det køle af.

Si suppen og smag til med citronsaft, sukker og vaniljesukker.

Serveres afkølet.

Server eventuelt kiks/kage/kammerjunkere til suppen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.969 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her