1 stilk blegselleri
20 g skrællet frisk ingefær
2 ds kokosmælk á 400 gram
2 ½ dl hvidvin
1 terning hønsebouillon
½ dl hakket, frisk koriander
1 fed hakket hvidløg
1 lille porrer
1 lille løg
1 gulerod
100 g sukkerærter (frosne)
170 g frosne jomfruhummerhaler
15 flåede cherrytomater
1 spsk friskpresset lime
1 spsk olie
salt og peber
Skær selleri og ingefær i tynde skiver.
Bland det med kokosmælk, vin, bouillonterning, koriander, hvidløg, salt, og peber.
Kog det under låg i ca. 15 minutter.
Si væsken og gem den.
Skær porre, løg og gulerod i skiver.
Svits dem i olie. Hæld kokosbouillon ved, og kog i 5 minutter.
Kom sukkerærter, hummerhaler og tomater i, og lad det koge op.
Smag til med lime, evt. salt og peber.
Server evt. med et drys purløg.