Logo

Kokossuppe med jomfruhummerhaler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stilk blegselleri
20 g skrællet frisk ingefær
2 ds kokosmælk á 400 gram
2 ½ dl hvidvin
1 terning hønsebouillon
½ dl hakket, frisk koriander
1 fed hakket hvidløg
1 lille porrer
1 lille løg
1 gulerod
100 g sukkerærter (frosne)
170 g frosne jomfruhummerhaler
15 flåede cherrytomater
1 spsk friskpresset lime
1 spsk olie
salt og peber

Skær selleri og ingefær i tynde skiver.
Bland det med kokosmælk, vin, bouillonterning, koriander, hvidløg, salt, og peber.
Kog det under låg i ca. 15 minutter.
Si væsken og gem den.
Skær porre, løg og gulerod i skiver.
Svits dem i olie. Hæld kokosbouillon ved, og kog i 5 minutter.
Kom sukkerærter, hummerhaler og tomater i, og lad det koge op.
Smag til med lime, evt. salt og peber.
Server evt. med et drys purløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.447 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her