med persille, østers og tatar af røget laks
1 stor bagekartoffel
¼ porre - det hvide
1 skalotteløg
1 bdt bredbladet persille
muskatnød
4 dl hønsebouillon
lidt smør
3 østers
100 g røget laks
dild
1 citron
1 spsk cremefraiche 38%
Skalotteløg og porre hakkes fint og sauteres i gryde.
Kartoffel skæres i små tern og sauteres med.
Tilsæt bouillon og lad suppen småsimre til kartoflerne begynder at jævne suppen.
Østers soigneres - væden hældes i en lille skål.
Laksen hakkes med kniv og røres med cremefraiche - smages til med salt, peber, citron og hakket dild.
Tataren fyldes i cylinderform og midt i laves hulning til østers.
Tatar hældes ovenpå.
Suppen og væden fra østers blendes med persille og smages til med muskatnød, salt, peber og lidt smør.
Cylinderformen placeres på dyb tallerken og suppen hældes omkring.
Pyntes med lidt frisk persille.