Suppen er inspireret af Hongkong, hvor suppen serveres som hovedret med en stor skefuld friskkogte ris i tallerkenen, hvorefter suppen fordeles omkring risene.
2 tsk rød karrypasta (almindelig karry kan også bruges)
1 frisk chili (uden kerner)
1 fed hvidløg
10 g frisk ingefær (eller ½ tsk stødt)
2 tsk koncentreret tomatpure
½ spsk olie
1 dåse kokosmælk
4 dl bouillon
4 forårsløg
200 g rejer
salt og peber
Karrypasta, chili, hvidløg, ingefær samt tomatpure svitses i olien.
Kokosmælk og bouillon tilsættes, og suppen skal have lov til at stå og småsimre i ca. 5 min.
Suppen skal smages til med salt og peber.
De fintsnittede forårsløg og rejer tilsættes, og suppen serveres med det samme.
Serveres evt. med koriander og frisk brød til.
TILBEHØR: Frisk koriander og brød
--