Logo

Karrysuppe med ris og tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 løg
2 æbler
1 gulerod
1 lille stk selleri
1 spsk tomatpuré
½ poulard
laurbærblade
1 l suppe
timian, salt, peberkorn, karry
½ l piskefløde
 
Garniture:
100 g ris
poulardkød
 
Poularden koges i vand med lidt salt og tages op når kødet er mørt.
Fonden spædes til der er en liter og tilsættes en bouillonterning.
I en gryde sauteres følgende groftskåret urter m.m.:
løg, æbler, gulerod, selleri, laurbærblade, timian, peberkorn og karry.
Bagefter tilsættes et par spsk hvedemel og tomatpuré
Når melet og tomaten er rørt ind i grønsagerne, tilsættes suppen og koger herefter i ca ½ time, passeres gennem en trådsigte og koger i ca 3-5 min sammen med piskefløden.
 

Garniture i suppen:
100 g ris kogt i vand, poulardkød i terninger.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.019 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her