2 løg
2 æbler
1 gulerod
1 lille stk selleri
1 spsk tomatpuré
½ poulard
laurbærblade
1 l suppe
timian, salt, peberkorn, karry
½ l piskefløde
Garniture:
100 g ris
poulardkød
Poularden koges i vand med lidt salt og tages op når kødet er mørt.
Fonden spædes til der er en liter og tilsættes en bouillonterning.
I en gryde sauteres følgende groftskåret urter m.m.:
løg, æbler, gulerod, selleri, laurbærblade, timian, peberkorn og karry.
Bagefter tilsættes et par spsk hvedemel og tomatpuré
Når melet og tomaten er rørt ind i grønsagerne, tilsættes suppen og koger herefter i ca ½ time, passeres gennem en trådsigte og koger i ca 3-5 min sammen med piskefløden.
Garniture i suppen:
100 g ris kogt i vand, poulardkød i terninger.