4 kalkunvinger, gerne midterledet
300-500 g suppeurter
1 suppevisk (fx. porretop, persille, timian, laurbærblad)
4 fed hvidløg
4 stilke rabarber
4 stilke citrongræs
1 spsk hvid peber
salt
1-2 små grønne chili
6 forårsløg
sukker
Snit rabarber og citrongræs fint. Kom vingerne, grønsager, suppevisk, hvidløg, salt(max ½ spsk per liter) og peber i en gryde, hæld koldt vand på til det dækker. Kog op og lad retten simrekoge ca. 1,5 time til kødet er mørt. Kog rabarber og citrongræs med de sidste 20 minutter. Tag kødet op, lad det køle lidt af. Pil kødet fra benene. Sigt suppen.
Mål en liter af til 4 personer. Kog op. Hak forårsløg og chili fint (smid kernerne ud). Kom begge dele i suppen sammen med 50 gr. kalkunkød pr. person. Smag til med salt, peber og sukker.