Logo

Kalkunsuppe 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kalkunlår
vand så kalkunlårene er dækket
 
Grønsager:
en persillerod med top
ca. 10 porrer
5 løg
5 gulerødder
500 g kartofler
 
Kalkunlårene koges med toppene fra porrerne, løgene og 3 af gulerødderne tilsættes, samt persilleroden.
Retten koger til kalkunen er mør, lad den simre længe, gerne et par timer med grønsagerne.
Kalkunlårene tages op, grønsagerne kasseres.
Suppen tilsættes nu resten af grønsagerne der skæres i småstykker og koges ca. 20 min. eller til grønsagerne er næsten møre.
Suppen serveres med kalkunlårene som tilbehør. evt. med et godt brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.534 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her