Logo

Hyrdesuppe i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g oksekød
300 g svinekød
300 g tomater eller 1 ds tomater
50 g røget spæk
1 løg
1 spsk hvedemel
1 ½ l. bouillon
2 fed hvidløg
1 tsk kommen
1 knsp. tørret timian
1 tsk paprika
300 g kartofler
       
Skær spækket i små terninger og rist det på en tør pande.
Kom derefter det grofthakkede løg på panden og steg det.
Drys hvedemel på og bland det,
Kom det hele i den gennemfugtede stegeso sammen med kødet, der er
skåret i terninger.
Flå tomaterne og findel dem. Hæld dem i gryden.
Pres hvidløgssaften over og hæld bouillonen ved.
Tilsæt salt, peber og de andre krydderier,
Kartoflerne skrælles og snittes i skiver på agurkehøvlen.
De lægges øverst i gryden.
Lad kødet mørne ved 220ºC i ca. 1 ½ time.
Spis groft rugbrød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.855 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her