2 hele frosne kyllingelår
½ dåse flåede tomater
1 ½ ltr vand
1 stort løg
2 hønseterninger
6 kartofler
2-3 gulerødder
1 porre eller 1 bundt forårsløg
Tørrede krydderurter efter smag (gerne blandede)
salt, peber og paprika
Kyllingelårene koges i vand til kødet falder fra benene (ca. 35-40 min), sammen med løget der er groft hakket, hønseterningerne, lidt salt og urterne.
Når kyllingelårene er færdige tages de op af suppen, skrællede kartofler og gulerødder i tern, koges i ca. 8 min. i suppen.
Så kommes den hakkede porre i og de flåede tomater og suppen smages til imens porren koger med i ca 2-4 min. eller til kartofler og gulerødder er møre.
Lad ikke suppen koge til porren er helt slatten.
Serveres med groft brød til.
Kan opvarmes dagen efter.