Logo

Gulerodssuppe Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg gulerødder

5 løg

4 fed hvidløg

3 spsk honning

saft fra 2 appelsiner

saft fra 1 citron

1 dl lagereddike

salt og peber

 

Løgene skrælles og snittes, det samme med hvidløg.

Rør en marinade af appelsin- og citronsaft sammen med honning og bland det sammen med løgene.

Kom det i en gryde og kog det igennem i 5 min.

Gulerødderne skrælles og rives, og de fleste komme op i gryden.

Gem et par håndfulde til senere.

Tilsæt vand halvanden gang, og lad de simre 40-45 min. ved stille varme.

Smag til med eddike, salt og peber.

Kom de sidst revne gulerødder i lige inden suppen serveres.

Ekstra: en god klat flødeskum til!

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.445 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her