Logo

Fyldig hverdagssuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ spsk smør eller margarine
250 g hakket oksekød
¼ selleri
½ hvidkålshoved
2 spsk sennep
1 laurbærblad
1 ½ l. bouillon
1 spsk soja
salt, peber
2 porrer
115 g frosne ærter
 
Smelt fedtstoffet i en suppegryde og svits kødet heri.
Rens selleri og kål og snit det fint.
Svits det ligeledes i gryden.
Tilsæt sennep og smuldret laurbærblad.
Hæld bouillon og soja ved, og smag til med salt og peber.
Lad det koge ca. 10 min.
Rens porrerne, snit dem fint og kom dem på suppen og kog endnu 5 min.
Kom ærterne i og varm igennem.
Servér i varme tallerkener.
Suppen kan serveres med knækbrød smurt med flødeost og pyntet med
skiver af rødløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.703 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her