Logo

Gulyas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5-600 g skært oksekød, klump, yderlår, halestykke, bov
30 g smør/svinefedt
2 dl løg, hakket
1 fed hvidløg, hakket
1-2 tsk mild paprika
evt. ½ tsk kommen
4 flåede tomater
4 dl bouillon

Skær kødet i terninger.
Brun fedtstoffet i en tykbundet gryde.
Brun kødet heri ad 2 gange.
Tag kødet op med hulske.
Svits de hakkede løg til de er klare og gyldne.
Tilsæt evt. lidt mere fedtstof.
Drys hvidløg, salt, peber og paprika over og rør rundt.
Læg kødet tilbage i gryden.
Hæld tomater og bouillon ved.
Dæmp varmen og læg låg på gryden.
Småkog retten ca. ¾-1 time for klump og halestykke.
For yderlår og bov er stegetiden 1 ¼-1 ½ time.
Spæd evt. lidt mere bouillon til, hvis for meget fordamper.
Suppen kan jævnes med 1 dl cremefraiche.
Kan smages til med merian, salt og peber.

Tips: Kartoffelbåde kan kommes i suppen i de sidste 30-40 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.939 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her