Logo

Fastesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 l. suppe eller vand
100 g gulerod
100 g persillerod
100 g selleri
1 stk porre
suppevisk
20 g margarine
30 g hvedemel
2 dl mælk
tomatketchup
salt og sukker
 
Rens urterne, skær i strimler (porren i ringe) og tør dem i et rent klæde.
Smelt margarinen i en gryde og lad grønsagerne (undtagen porreringene) snurre heri uden at brune.
Hæld kogende vand el. suppe over, bind suppevisken og kom den og porreringene i suppen.
Kog indtil urterne er møre, rør jævning af hvedemel og mælk, tilsæt den suppen og kog ca.  15 min.
Smag til med tomatketchup, salt og sukker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.569 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her