Logo

Efterårssuppe med kalkunbacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En god og kraftig suppe til kolde dage. Man kan med fordel lave dobbelt portion - så er der nem mad til dagen efter.

En god og kraftig suppe til kolde dage. Man kan med fordel lave dobbelt portion - så er der nem mad til dagen efter.

 

1 spsk olie

500 g kartofler

200 g selleri

1 stort løg

1 l vand (mængden kan varieres efter ønsket konsistens)

1 grønsagsbouillonterning

1 oksekødsbouillonterning

1 stor porre

purløg

salt og peber

2 pakker kalkunbacon

 

Vandet bringes i kog, og bouillonterninger og salt tilsættes.

Kartofler og selleri skæres i små stykker, og løget hakkes.

I en anden gryde varmes olien, og kartofler, selleri og løg tilsættes.

Grønsagerne skal ikke brunes, men lige snurre en anelse.

Suppen tilsættes grønsagerne, og det hele koges i ca. 20 min.

Porren skæres i tynde skiver.

Når suppen er kogt, blende s den til en ensartet konsistens.

Kalkunbacon steges på panden, til den er sprød.

Porrerringene hældes i suppen og koges med i 3-5 min.

Suppen serveres med bacon, purløg og groft brød til.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.268 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her