Logo

Efterårssuppe med Hvidløgsbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Efterårssuppe med Hvidløgsbrød


# Ingredienser

½ lille hvidkål

5 kartofler

3 middelstore gulerødder

1 porre

½ tsk tørret timian

3 bouillonterninger

4 grillpølser

1 lille pakke dybfrosne ærter

salt og friskkværnet peber

klippet persille

Tilbehør: Hvidløgsbrød - se herunder


* Tilberedning

Snit kålen fint og kom den i 1,5 l vand sammen med kartofler og gulerødder, der er skåret i terninger.

Rens porren og skær den i skiver, også noget af det grønne.

Tilsæt timian, bring det i kog og opløs bouillonterningerne i vandet.

Drys med peber og lad retten småkoge i 15 minutter.

Tilsæt de udskivede pølser og dybfrosne ærter og lad suppen snurre videre, men ikke koge, i 10-15 min.

Smag til med salt og drys med persille.

Server suppen med


Hvidløgsbrød

4 fed hvidløg

2 spsk smør

2 spsk klippet persille

4 skiver formfranskbrød

groft køkkensalt


* Tilberedning

Stød hvidløgsfeddene fint og rør dem i smørret sammen med persillen.

Bred det på brødskiverne og del dem i hver 2 trekanter.

Drys med groft salt og gratiner dem 7-9 minutter ved 250 °C.

Server dem rygende varme til suppen.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.896 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her