250 g hakket svinekød
2 små løg
3 gulerødder
1-2 persillerod
3 kartofler
ca ½ broccoli
5-8 cherrytomater
1 tsk salt
1 bouillonterning
Brun kødet i olie og svits derefter de snittede løg heri.
Gulerødderne skæres i tern og kommes i.
Hæld ¾-1 liter vand i (alt efter hvor "vandet" du ønsker suppen - hvis det senere kniber med at dække grønsagerne med vand tilføjes selvfølgeligt mere). Bouillonterningen tilsættes - den skal nok opløse sig selv i løbet af opkogningen.
Lad suppen passe sig selv i 5 min.
Kartoflerne og persilleroden skæres i tern og kommes i suppen.
Koger yderligere 10 min.
Pluk ca det halve af broccolien og skær i passende stykker.
Kommes i og koger med i ca 3 min hvorefter de overskårne cherrytomater koger med.
Suppen smages til med salt. 1-2 minutter efter er den lækre suppe klar.
Tilbehør: Groft brød.