Logo

Efterårssuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g hakket svinekød
2 små løg
3 gulerødder
1-2 persillerod
3 kartofler
ca ½ broccoli
5-8 cherrytomater
1 tsk salt
1 bouillonterning
 
Brun kødet i olie og svits derefter de snittede løg heri.
Gulerødderne skæres i tern og kommes i.
Hæld ¾-1 liter vand i (alt efter hvor "vandet" du ønsker suppen - hvis det senere kniber med at dække grønsagerne med vand tilføjes selvfølgeligt mere). Bouillonterningen tilsættes - den skal nok opløse sig selv i løbet af opkogningen.
Lad suppen passe sig selv i 5 min.
Kartoflerne og persilleroden skæres i tern og kommes i suppen.
Koger yderligere 10 min.
Pluk ca det halve af broccolien og skær i passende stykker.
Kommes i og koger med i ca 3 min hvorefter de overskårne cherrytomater koger med.
Suppen smages til med salt. 1-2 minutter efter er den lækre suppe klar.
Tilbehør: Groft brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.066 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her