Coleslaw er en rå
salat vendt med en enkel dressing. Coleslaw fungerer perfekt sammen med pulled
pork eller som tilbehør i en burger. Du kan bruge spidskål i stedet for
hvidkål.
Tilberedningstid:1
time. 8 portioner. Denne opskrift er nem at lave.
# Ingredienser
½ lille hvidkål
3-4 gulerødder
2 stængler bladselleri
100 g mayonnaise
200 g yoghurt naturel
1 spsk dijon sennep
Salt og peber
Sukker efter smag
evt. lidt fløde eller
mælk
* Tilberedning
Riv gulerødder,
hvidkål og blegselleri på den grove side af råkostjernet.
Rør mayonnaise og
yoghurt sammen med sennep og smag til med salt, peber og lidt sukker.
Hvis dressingen er
lidt for tyk, kan man give den en sjat mælk.
De revne grønsager
vendes i dressingen, og det hele sættes på køl.
Salaten må gerne stå
og trække i en times tid.
Smag lige på salaten
inden den serveres, det kan være, den skal krydres lidt mere.
TIP: Prøv coleslaw i
en burger med Pulled
pork.
Se alle opskrifter for børnekokke