Logo

Smålandsk kålsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Smålandsk kålsuppe 


En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og mere end 10.000 med billeder

 

# Råvarer til Smålandsk kålsuppe:

¾ l bouillon (terning + vand)

1½ dl havregryn

¼ hvidkål groft snittet

1 ds flåede tomater

6 gulerødder i skiver

1 ds kødboller.

*

 

Fremgangsmåde:

Pisk havregryn ud i bouillon, og bring det i kog.

Tilsæt resten af ingredienserne, lad det småkoge i 20 ca. min.

Smag til med salt og peber, varm kødbollerne til sidst og server med brød.

 

 


 

 

 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.124 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her