Logo

Tomatsuppe med basilikum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g flåede tomater
1 løg
4 spsk extra jomfruolivenolie
6 spsk piskefløde
2 spsk skåret basilikum
Salt' peber
Tilbehør: Reven Pormesan og hakket basilikum
 
Hak løget fint og brun det let i olien.
Kør tomaterne på en blender og hæld dem ned til løgene.
Lad koge i co 10 minutter.
Tilsæt fløde og basilikum og smag til med salt og peber.
Kog videre i ca. 10 minutter
Server med et drys Parmesan og lidt hakket basilikum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.764 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her