Logo

Tomatsuppe med basilikum flødeskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 løg i tern
15 - 20 fed hvidløg
Et stykke (ca. 2 cm) ingefær i fine tern
1 liter vand eller halv hvidvin og vand
15 - 20 friske flåede tomater i mindre stykker
2-3 frisk chili
1 håndfuld frisk timian (eller  ½ håndfuld tørret)
1 tsk sukker
2 x ¼ piske
lidt olivenolie
salt og peber
evt. Maizena
 
Varm løg, hvidløg ingefær på svag varme i olie, 10 min (må ikke tage farve)
På med vand/hvidvin, tomat, chili, timian og sukker, simre 20 min
Fjern timianstilke (hvis der er brugt frisk)
I med stavblender til suppen er jævn
¼ piske, salt, peber, simre 5 min
Smages til og jævnes evt. med Maizena.
Basilikum flødeskum:
En bakke hakkede basilikumblade vendes i flødeskum.
Italiensk brød med citronsmør er perfekt til.
Citronsmør:
Skal af en øko citron, hakkes fint og blandes i en god klat blødt smør, smages til med lidt citronsaft og salt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.781 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her