Logo

Den gode grønne suppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Den gode grønne suppe

3 porrer

2 spsk smør eller margarine

1 stor pakke dybfrosne ærter

1 lille pakke dybfrossen, hakket spinat

1 stor ds grønne bønner

1 selleritop

1 kvist timian

1 bdt persille

1,5 l Grundsuppe - se Tillæg eller 1,5 l kogende vand, tilsat 4 bouillonterninger

salt og peber

4 spsk cremefraiche

kørvel eller basilikum

Tilbehør: ostekiks og rugbrød med ost

*

Skær porrerne i tykke ringe og lad dem snurre lidt i fedtstoffet uden at tage farve.

Tilsæt optøede ærter, optøet spinat og henkogte bønner med væde.

Hak selleritoppen groft og kom den i gryden sammen med timian og persille.

Vend det hele godt og spæd med grundsuppe eller kogende vand, tilsat bouillonterninger, og lad suppen koge sagte i 1-2 time.

Purér den og kom den tilbage i gryden.

Smag til med salt og peber og rør cremefraiche i.

Drys den færdige suppe med finklippet kørvel eller karse - og server en ostemad til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.346 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her