Logo

Den nemme porresuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 porrer
20 g smør
1 liter grønsagsbouillon
100 g pikant flødeost
¼ liter kaffefløde
 
Porrerne snittes i tynde ringe og gyldnes i smørret.
Kogende bouillon kommes ved og det koger i ca 8 min.
Pikanosten tilsættes og smelter i suppen.
Fløden tilsættes, suppen koger op.
Serveres med flûtes 
 
Tips: Kan med fordel tillaves dagen før og bare varmes helt igennem før servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.400 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her