Logo

Daves gulerods-ingefærsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6-7 store gulerødder i skiver
1 l. grønsagsbouillon
1 stort hakket løg
2 spsk frisk reven ingefær eller mere efter smag
3-4 fed hvidløg
1-2 tsk reven muskatnød
limesaft
honning
yoghurt eller syrnet fløde (kan udelades)

 
Kom gulerødderne i bouillonen sammen med hakket løg, reven ingefær, knust hvidløg og reven muskatnød.
Kog suppen ca. 45 minutter, afkøl den lidt og purer den i blenderen.
Hæld suppen tilbage i gryden og varm den op.
Smag til med salt, peber, limesaft og honning.
Tilsæt evt. mere bouillon.
Server evt. suppen med en spsk yoghurt eller fløde på hver portion.
Suppen er lækker varm såvel som kold.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.309 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her