Logo

Caribisk kartoffelsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne kartoffelsuppe, er som navnet antyder inspireret af det caribiske køkken. I retten er der blandt andet savoykål eller sølvbeder, der jo også kendes som bladbede eller mangold samt grøn peber.

 

2 l. vand
150 g røget spæk i små tern
500 g tværreb
2 bagekartofler i små tern
½ savoykål, groft hakket (eller 2 sølvbeder)
fedt
1 hakket løg
1 hakket grøn peber
1 finthakket rød chili uden kerner

Hæld vand i en gryde sammen med spæk og tværreb.
Bring det i kog og fjern skummet.
Lad det koge 30 min. på lavt blus, tilsæt kartofler og kål.
På en pande svitses løg og grøn peber i fedt og tilsættes suppen sammen med chili.
Tilsæt salt og kog uden låg 10 min., derefter med låg til kartofler og tværreb er møre.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.959 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her