Logo

Carls Johan suppe med laks og rejer a la Cremefine

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(Til 4 personer)

300 g dampet laks, skåret i tern
2 dl vand
100 g hakkede løg
200 g Carl Johan svampe, skåret i skiver
200 g grøn peber, skåret i tern
1 rød chili, hakket - uden kerner
3 dl hvidvin
1 citron
1 l. KNORR fiskebouillon
2,5 dl Cremefine til Madlavning
150 g rejer
Salt og friskkværnet peber

Laksen dampes i 2 dl vand i 5 min.
Laksestykkerne tages op og lagen sigtes.
Smør og olie varmes i en tykbundet gryde.
Sauter løg, Carl Johan svampe og chili.
Tilsæt derefter hvidvin og fiskebouillon.
Lad det koge i 20 min.
Tilsæt Cremefine til Madlavning og kog suppen op.
Smag til med salt og peber samt citronsaft.
Tilsæt laksen og anret suppen i dybe tallerkner eller små skåle, pynt med rejer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.678 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her