(Til 4 personer)
300 g dampet laks, skåret i tern
2 dl vand
100 g hakkede løg
200 g Carl Johan svampe, skåret i skiver
200 g grøn peber, skåret i tern
1 rød chili, hakket - uden kerner
3 dl hvidvin
1 citron
1 l. KNORR fiskebouillon
2,5 dl Cremefine til Madlavning
150 g rejer
Salt og friskkværnet peber
Laksen dampes i 2 dl vand i 5 min.
Laksestykkerne tages op og lagen sigtes.
Smør og olie varmes i en tykbundet gryde.
Sauter løg, Carl Johan svampe og chili.
Tilsæt derefter hvidvin og fiskebouillon.
Lad det koge i 20 min.
Tilsæt Cremefine til Madlavning og kog suppen op.
Smag til med salt og peber samt citronsaft.
Tilsæt laksen og anret suppen i dybe tallerkner eller små skåle, pynt med rejer.