Logo

Camillas muslingesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g smør
karry
4 fed hvidløg
2 løg
2 porrer
2 gulerødder
salt
peber
4 dl hvidvin
5 dl fløde
1800 g blåmuslinger

Muslingerne rengøres. Tjek at alle er levende! Det gøres ved at give hver musling et let bank mod bordet. Hvis den er levende, vil den lukke sig, og ellers skal den kasseres. Skyl i koldt vand. Svits smør med karry i en stor gryde, og heri ristes hakket løg og hvidløg sammen med strimlet porre og gulerod. Tilsæt hvidvin og smag til med salt og peber. Lad koge til vinen er næsten væk. Tilsæt muslingerne og læg låg på gryden. Lad koge i nogle minutter (til muslingerne har åbnet sig) og tilsæt fløden.

Servér med brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.500 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her