Logo

Avocadosuppe med kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 avocadoer
3 spsk citronsaft
1 porre
2 fed hvidløg
1 bdt dild
1 l. hønsebouillon
1 dl cremefraiche 18 %
evt. salt og peber
2 dl kogt kyllingekød

Skær kyllingekødet i strimler og lun det i lidt af bouillonen.
Del avocadoerne på langs og tag stenene ud, dryp snitfladerne med citronsaft, så kødet ikke bliver mørkt, tag frugtkødet ud med en ske og mos det i en blender eller med en gaffel.
Blend eller snit, meget fint, porre, hvidløg og dild, gem lidt dild til pynt.
Varm hønsebouillonen i en gryde, kom avocadomos og cremefraiche i, smag til med salt og peber, varm suppen op til lige under kogepunktet, den må ikke koge.
Server i varme suppeskåle. Kom en god spsk kyllingekød i hver portion og drys evt. med hakket dild.

Tips: server lun flûtes til. Hver portion kan også tilsættes en spsk rejer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.469 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her