Logo

Avocadosuppe à la crème

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 modne avocadoer
½ citron (saften)
2 dl piskefløde
¼ tsk karry
½ tsk salt
¼ tsk hvid peber
4 dl hønsebouillon (vand+terning)

Halver avocadoerne. Gem en halv til pynt.
Dryp den med lidt citron, så den ikke bliver mørk.
Tag kødet ud af de øvrige avocadoer - det er nemmest at bruge en ske.
Kom avocadokødet i en blender eller foodprocessor sammen med citronsaften, fløde, karry, (salt), hvid peber og kold bouillon.
Skær den gemte halve avocado i strimler og pynt suppen. Kan varmes op eller serveres kold.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.661 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her