Logo

Avocado-suppe med løg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 avocado
1 løg
4 spsk olivenolie
1 l kødbouillon
2 æggeblommer
1 spsk citronsaft
1 citronskal
Reven muskatnød
Salt, friskkværnet peber
 
Snit citronskallen i fine strimler.
Fjern avocadokernen og udtag avocadokødet.
Skær det i skiver.
Skær løget i skiver.
Læg et par ringe til side og svits resten i olivenolie til de er klare.
Hæld bouillonen ved og kog en halv times tid.
Kom så avocadoskiverne og resten af løgringene ved og kog fem minutter ved lav varme.
Smag til med salt og peber.
Rør æggeblommerne med citronsaft og en pris muskatnød.
Tag kasserollen af kog og kom æggemassen i. Rør rundt.
Tilsæt citronstrimlerne og servér.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.678 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her