Logo

Aspargessuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Aspargessuppe

 

Der er nok intet som en flødelegeret suppe og med asparges er vi på 1. klasse.

(4-5 pers.)

 

# Ingredienser

500 g friske asparges eller 1 ds aspargessnitter (ca. 425 g)

30 g smør

3 spsk hvedemel

¾ liter hønsebouillon (terning + vand)

2 dl piskefløde

½-1 tsk groft salt

hvid peber

evt. kødboller.

Tilbehør: flute eller kuvertbrød.

*

 

Hæld aspargessnitterne til afdrypning.

Smelt smørret, kom melet i og bag det sammen med aspargesvand.

Tilsæt derefter terning og vand.

Lad suppen koge igennem 5 min.

Hæld piskefløde i og varm suppen op til kogepunktet.

Smag til med salt og peber.

Kom aspargessnitterne i til sidst.


Tips: Aspargessuppe kan smages til med lidt tør sherry eller hvidvin.  






Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 6.135 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her