Logo

Asparges-cremesuppe med estragon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

2 ds hele hvide asparges
8 dl hønsebouillon
4 dl piskefløde
1 bdt estragon
salt og peber

Kom begge dåser asparges i en rummelig gryde. Gem nogle aspargeshoveder og lidt af aspargesvandet til senere. Tilsæt bouillon og lad det simre . Tilsæt fløde og kog det igennem. Blend suppen med plukket estragon. Sigt suppen og kog den igen. Smag evt. til med aspargesvand, salt og peber. Tilsæt aspargeshoveder. Server i fire lune tallerkener og pynt med estragon.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.130 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her