Logo

Artiskoksuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

12-15 friske artiskokbunde
450 g franskbrød uden skorpe
2 ½ l. lys hønsebouillon
200 g koldt smør

Artiskokbundene blancheres og dampes møre i smør, bouillonen tilsættes samt franskbrødet, som er skåret i terninger og stegt lysebrune i klaret smør.
Suppen koges langsomt i ca. ½ time, passeres og monteres med 200 g koldt smør.
Garniture: Japanperler kogt i bouillon.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.557 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her