Logo

Andalusisk Gazpacho

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grønsagssuppe

100 g daggammelt brød, skorpefrit
1 kg tomater, flåede, meget modne
1 rød peber
2 fed hvidløg
½ dl hvidvinseddike
1 ½ dl olivenolie
2 tsk groft salt
peber
evt. chili eller tabasco

Garniture:
1 lille løg
1 fast tomat, flået
1 grøn peber
1 lille agurk
1 rød peber

Opblød brødet til suppen i 1 ½ dl koldt vand. Pres den overflødige væske ud af brødet. Blend brødet med de øvrige ingredienser til suppen. Smag til med salt og peber. Køl mindst 1 time. Juster evt. suppen med vand, olie eller eddike.
Hak garniturens ingredienser fint hver for sig og server dem hver for sig til suppen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.744 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her